Praktijk voor Podotherapie Ordelman

Gesloten op zaterdag

Toon openingstijden

podotherapeuten - Praktijk voor Podotherapie Ordelman - kaartoverzicht

Praktijk voor Podotherapie Ordelman

In juli 1993 heeft Nina Ordelman haar Bachelor Degree als podotherapeut gehaald na afgestudeerd te zijn aan de Fontys Hogescholen in Eindhoven. Na een jaar in loondienst te hebben gewerkt, is zij in september 1994 met haar eigen praktijk gestart, destijds aan de Porporastraat om na korte tijd te verhuizen naar de Geert Grootestraat. Sinds oktober 2002 is de praktijk aan de Tesselschadestraat 1 gevestigd. Na een ingrijpende verbouwing is er een sfeervolle praktijk ontstaan.

In juli 2015 heeft Sanne Drewel haar Bachelor Degree als podotherapeut gehaald bij Saxion Hogescholen in Enschede en is zij Nina komen versterken in de praktijk.

Er zijn 2 assistentes: Jacquelien Brand en Iris Kouwen. Zij verrichten werkzaamheden zoals: telefoon aannemen, afspraken maken en administratie.

Podotherapie

Een podotherapeut behandelt voetklachten of klachten die voortvloeien uit het niet goed functioneren van voeten. U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld voorvoetklachten of rugklachten bij een scheefstand in voeten of bijvoorbeeld een beenlengteverschil. Ook voetklachten gerelateerd aan diabetes mellitus en reuma komen bij ons in de praktijk.

Elke podotherapeut is geschoold in behandeling van de diabetische en reumatische voet (dit in tegenstelling tot elk ander “podo”-beroep). Diabetes screening en de behandeling van (diabetische) voetulcera behoren ook tot het werkterrein van de podotherapeut.

Alvorens een podotherapeut tot behandeling zal overgaan, vindt er eerst een uitgebreid voetonderzoek plaats. Dit uitgebreide voetonderzoek is nodig om te bepalen wat uw klachten zijn, wat de oorzaak is van uw klachten en wat er aan te doen is.

Wij vinden het erg belangrijk dat u weet waar u aan toe bent. Daarom zullen wij aansluitend aan het onderzoek u uitgebreid informeren over uw klacht en de behandelmogelijkheden daarbij.

  Openingstijden

  Gesloten
  Opent ma 17 jun om 8.00
  maandag8.00 - 16.30
  dinsdag8.00 - 16.30
  woensdag8.00 - 16.30
  donderdag8.00 - 16.30
  vrijdag8.00 - 14.00
  zaterdagGesloten
  zondagGesloten

  Recensies

  Schrijf als eerste een recensie!

  Community

  Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

  Profielafbeelding gast
  Gast


  Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

  Beheerder

  Deze pagina is niet geclaimd

  De podotherapie-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


  Adres- en contactgegevens

  Praktijk voor Podotherapie Ordelman
  Tesselschadestraat 1
  8023BH Zwolle

  +31 (0)38 4541791

  Deel deze pagina

  Praktijk+voor+Podotherapie+Ordelman img