Podotherapeut Jan Willem Mantel

Gesloten (ma 08.30 - 18.00)

Toon openingstijden

podotherapeuten - Podotherapeut Jan Willem Mantel - kaartoverzicht

Podotherapeut Jan Willem Mantel

Jan Willem Mantel, eigenaar, podotherapeut, en sinds 1 april 1988 werkzaam in de eigen praktijk.
Hij heeft in 1980 gewerkt als assistent podotherapeut, naast het werk in een schoenspeciaalzaak. Jan Willem is in 1987 afgestudeerd aan de hogeschool in Eindhoven.
Daarna is hij naast zijn praktijkwerkzaamheden ook 4 jaar werkzaam geweest in het Jan van Breemen instituut voor reuma en revalidatie.

Hij is zelf ook een fervent sporter, hardlopen, fietsen, schaatsen, skien, telemarken, tourskien, survival, skeeleren & jaren aan atlethiek gedaan. Hij heeft daardoor ook goed zicht op hoe hij de podotherapie specifiek kan toepassen op / bij sporters. Ook in combinatie met de FysioTape technieken.

Margreet Mantel, is sinds 1991 werkzaam in de praktijk voor alle administratieve werkzaamheden. Zij heeft een administratieve opleiding afgerond.

Onze aanpak is gericht op het zoveel mogelijk mobiel houden van de patienten. Derhalve proberen wij ook aanpassingen te maken voor specifieke belastingen, schoenen en sporters. Doet u aan sport, neemt u dan ook uw sportschoenen mee.
Wij werken graag in multidisciplinair verband met overige behandelaars. Sportartsen, Fysiotherapeuten, Artsen.

Ook hebben wij geregeld kinderen met klachten in de praktijk. Door het sporten, overbelasting, door soms te heftige training voor het kind bij een bepaalde leeftijd en dus groei van spieren, botten e.d. Soms met zolen op te lossen, of ortheses en het kan zijn dat uw kind niets nodig heeft, en het even moet aankijken, door moet groeien om te zien of wij wat kunnen doen. Jan Willem kan u daarin goed informeren of samen kijken met de huisarts, fysiotherapeut.

Voor het maken van afspraken kunt u dagelijks bellen tussen 08.30 en 18.00 uur. Verhinderingen kunt u tot 24 uur van te voren kosteloos melden. Wij zijn dan namelijk in de gelegenheid een patient te bereiken die op onze spoedlijst staat. Het komt geregeld voor dat mensen netjes op tijd afbellen en dat wij iemand kunnen inplannen. { zelfs soms ook als u te laat afbelt, als wij dan toch nog iemand kunnen inplannen dan rekenen wij geen verzuimde afspraak }

Expertises

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Podotherapeut Jan Willem Mantel

Services

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Podotherapeut Jan Willem Mantel

  • Aanmeten inlegzolen
  • Aanmeten orthese
  • Advies
  • Behandeling

Openingstijden

Gesloten
Opent morgen om 8.30
maandag8.30 - 18.00
dinsdag8.30 - 18.00
woensdag8.30 - 18.00
donderdag8.30 - 18.00
vrijdag8.30 - 18.00
zaterdagGesloten
zondagGesloten

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast
Profielafbeelding liesbeth
Liesbeth
6 maanden geleden
Jan Willem Mantel is in ca. 2015 gestopt met zijn werk als podotherapeut.
Beantwoorden  • 

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De podotherapie-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Podotherapeut Jan Willem Mantel
Rubenslaan 43/E
3582JA Utrecht

+31 (0)30 2515541

Deel deze pagina

Podotherapeut+Jan+Willem+Mantel img