Podotherapie Sint-Oedenrode

Podotherapie Sint-Oedenrode

U loopt niet prettig, heeft last van uw voet, of misschien van de enkel, knie, heup of rug? Of wellicht geeft een ingegroeide teennagel of kromme tenen al jaren hinder? Wellicht is podotherapie voor u een goede oplossing.

Podotherapie in Brabant.
Met een vijftal praktijken voor podotherapie in de regio tussen 's-Hertogenbosch en Eindhoven (Sint Oedenrode, Heeswijk, Berlicum, Rosmalen en Schijndel) kunnen wij u helpen. Podotherapie is een paramedisch beroep en het enige Wet BIG-geregistreerde beroep in de voetengezondheidszorg. Wij hopen u op deze site genoeg informatie te kunnen verschaffen om te bepalen of wij u kunnen helpen. Wanneer u daarna nog vragen heeft horen we graag van u.

Sport.
Sportpodotherapie is een betrekkelijk nieuw specialisatie binnen podotherapie. Recreatief of professioneel, voor de behandeling van sportblessures ziet u hier ook aan het juiste adres.

Historie.
Na een aantal jaar in loondienst ervaring op te hebben gedaan, is Marloes Goossens in januari 2009 gestart met Podotherapie Sint Oedenrode. De praktijk is uitgerust met alle hedendaagse moderne technieken en blijft constant op zoek naar innovaties. Marloes Goossens werkt nauw samen met Wilma van de Wetering, medisch pedicure i.o.

Zorgcentrum Odendael.
De praktijk is gevestigd binnen Zorgcentrum Odendael. U neemt bij de hoofdingang van het Zorgcentrum de lift tegenover de receptie naar boven toe. Daar uitgekomen bevindt de praktijkruimte zich aan de rechterhand.

Expertises

Services

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Podotherapie Sint-Oedenrode

  • Advies
  • Behandeling
  • Pedicure
  • Schoenadvies

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De podotherapie-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Podotherapie Sint-Oedenrode
Neulstraat 37
5492DC Sint-Oedenrode

+31 (0)413 470058

Deel deze pagina

Podotherapie+Sint-Oedenrode img